Get Support

123-456-789-10

TR | EN | RU | ES | AR

Su Yalıtımı Seminerleri Devam Ediyor..

Su Yalıtımı Seminerleri Devam Ediyor..

SUDER - SU YALITIMI SEMİNERLERİ

Suder Bülten 05/06/2014

10 Şubat 2014 tarihinde MEB-MTEGM ile yapmış olduğumuz protokole istinaden,Öğretmenlerimize yönelik "Su Yalıtımı" konulu üçüncü Hizmet içi Eğitim Seminerimizi gerçekleştirdik.

Öğretmenlerimizce ve okul arşiv ve kütüphanelerinde kullanılması için,Üyelerimizin katılımları ile oluşturulan 25 takım teknik dosya,broşür,cd,numune,döküman dağıtımı yapılan seminerde ayrıca Eğitim Notlarımız kitap ve CD olarak da öğretmenlerimize verildi.


Üçüncü gün gerçekleştirilen uygulama  eğitimi kurucu üyemiz Emülzer  sponsorluğunda verdiğimiz yemeğin ardından Okul Müdür başyardımcımız Cermalettin AYDOĞAN, Genel Sekreterimiz Selçuk TAÇALAN  ve Sayın Cem ERCAN tarafından Öğretmenlerimize MEB onaylı katılım belgeleri verildi.


Başta MEB-MTEGM yönetici ve çalışanlarına, İstanbul Valiliğimize, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ,Okul Müdürümüz Sayın Ragıp SEKMEN'e,bize sponsor olarak katkılarını esirgemeyen kurucu üyemiz EMÜLZER' e, seminerde sunumu gerçekleştiren EMÜLZER Teknik Satış Müdürü  İnşaat  Yüksek Mühendisi Sayın Cem ERCAN’a, çok değerli Öğretmenlerimize ve elbette Derneğimizi bu güne getiren siz değerli üyelerimize çok teşekkür ederiz.Hizmetimiz devam edecek.

Su Yalıtımcıları Derneği

Tel: 0212 854 28 89    Fax: 0212 854 28 64

www.suder.gen.tr      @SUDERDERNEK

Türk Malı
Türk Ak
İzoder
Suder
Szutest